Needle Icon - Malaysian Crafters Forum


 
HomeHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Happy Day!                Happy Day!               Happy Day!             Happy Day!                         

Share | 
 

 Stash Swap

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hani



Posts : 5
Join date : 2009-11-10
Age : 37

PostSubject: Stash Swap   13/11/09, 05:42 am

Salam semua..

saya ada buat stash swap di blog.. kalau berminat ada lagi kekosongan utk group no3..
saja2 seronok dgn crafter yg lain..

c u

http://hani-love-sewing.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://tinihani.blogspot.com
KarkRose
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-08-12
Location : Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: Stash Swap   15/11/09, 08:20 pm

Cantik fabric tu hani. Mcm mana kira tu. Leh explain skit tak.
Back to top Go down
View user profile http://needleicon.roomforum.com
hani



Posts : 5
Join date : 2009-11-10
Age : 37

PostSubject: Re: Stash Swap   16/11/09, 02:55 am

maybe kak rose tgk tu fabric yg saya dpt dr shiela.. senang aje... sediakan stash yang disenaraikan dan akan diberi pada partner yang ditetapkan.

saya buat ni sbb semua ada koleksi masing-masingkan. So bila dah bertukar-tukar tu boleh la kepelbagaian tu ada.. seronok nak buat kraf. fabric nak buat quilt/craft pon berlainan corak.
Back to top Go down
View user profile http://tinihani.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Stash Swap   

Back to top Go down
 
Stash Swap
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Needle Icon - Malaysian Crafters Forum :: Announcement :: Ongoing Giveaways-
Jump to: