Needle Icon - Malaysian Crafters Forum


 
HomeHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Happy Day!                Happy Day!               Happy Day!             Happy Day!                         

Share | 
 

 salam perkenalan =)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
puan tanah

avatar

Posts : 11
Join date : 2009-10-27
Age : 32

PostSubject: salam perkenalan =)   27/10/09, 08:24 am

salam semua.. selamat berkenalan..
suke nye dapat berforum2 nih... Cool

puan tanah
http://istitchwithlove.blogspot.com/
flower
Back to top Go down
View user profile http://istitchwithlove.blogspot.com/
sLeEpy

avatar

Posts : 82
Join date : 2009-08-15
Age : 33
Location : Terengganu

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   27/10/09, 08:32 am

puan tanah wrote:
salam semua.. selamat berkenalan..
suke nye dapat berforum2 nih... Cool

puan tanah
http://istitchwithlove.blogspot.com/
flower

wasalam puan tanah..
selamat berkenalan jugak.. happy posting
Back to top Go down
View user profile http://myfreakydolls.blogspot.com
puan tanah

avatar

Posts : 11
Join date : 2009-10-27
Age : 32

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   27/10/09, 09:04 am

thanks sleepy.. rasenye kita ada tukar2 link kat blog kan? hehe..

*tgh membelek2 topic yg ni*
Back to top Go down
View user profile http://istitchwithlove.blogspot.com/
sLeEpy

avatar

Posts : 82
Join date : 2009-08-15
Age : 33
Location : Terengganu

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   27/10/09, 09:45 am

puan tanah wrote:
thanks sleepy.. rasenye kita ada tukar2 link kat blog kan? hehe..

*tgh membelek2 topic yg ni*

a'ah.. btol tuh puan tanah.. dah penah tukar link..
harap kat forum nih dapat kenal lebey lagi

Back to top Go down
View user profile http://myfreakydolls.blogspot.com
KarkRose
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-08-12
Location : Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   28/10/09, 09:32 am

Salam n wellcome puan tanah..
Cantik2 koleksi felt craft puan tanah tu..smoga sukses!


puan tanah wrote:
salam semua.. selamat berkenalan..
suke nye dapat berforum2 nih...

puan tanah
http://istitchwithlove.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://needleicon.roomforum.com
puan tanah

avatar

Posts : 11
Join date : 2009-10-27
Age : 32

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   28/10/09, 10:10 am

terima kasih k.rose Embarassed suatu masa dulu hanya jadi hobi je.. bagi sebagai hadiah je kat kawan2.. skang ni dah ramai pulak yg request nak beli.. alhamdulillah.. rezeki kan =) ape2 pun puan tanah tgk ramai lagi crafters yang berbakat besar di bumi Malaysia ni.. semoga kita dapat berkongsi-kongsi pengalaman dan cerita..
Back to top Go down
View user profile http://istitchwithlove.blogspot.com/
KarkRose
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-08-12
Location : Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   28/10/09, 11:19 am

Ye ke, meaning puan tanah dah lama la dlm crafting ni eh, since bila start wat crafting ni? selain felt craft puan tanah wat pe lagi? ekceli karkrose suka dgr suskses story crafters ni, jadi inspirasi

puan tanah wrote:
terima kasih k.rose suatu masa dulu hanya jadi hobi je.. bagi sebagai hadiah je kat kawan2.. skang ni dah ramai pulak yg request nak beli.. alhamdulillah.. rezeki kan =) ape2 pun puan tanah tgk ramai lagi crafters yang berbakat besar di bumi Malaysia ni.. semoga kita dapat berkongsi-kongsi pengalaman dan cerita..
Back to top Go down
View user profile http://needleicon.roomforum.com
puan tanah

avatar

Posts : 11
Join date : 2009-10-27
Age : 32

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   29/10/09, 10:39 am

xde la lama pun... masih boleh dikira setahun jagung la dalam felt crafting ni.. sblom ni saje2 buat handmade cards, beading craft, recycling-stuff crafts, mcm2 la yg rase menarik dan comel.. sbb masa zaman belajar dulu puan tanah ade keje volunteer dgn arts center untuk kanak2 yg underprivileged.. mcm2 art work yg puan tanah kena assist budak2.. then, byk la dapat inspirasi dr colleagues kat sana. crafts pon yg melibatkan kanak2.. nothing serious Wink blog e-shop skang ni pon kire buat at leisure time je.. maklumla 8-2 keje study
Back to top Go down
View user profile http://istitchwithlove.blogspot.com/
KarkRose
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-08-12
Location : Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   30/10/09, 04:27 am

ic, kira da berpengalam la puan tanah ni, ada join volunteer work semua. kerja apa 8-2 tu puan tanah? Mcm best je..
Back to top Go down
View user profile http://needleicon.roomforum.com
sLeEpy

avatar

Posts : 82
Join date : 2009-08-15
Age : 33
Location : Terengganu

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   30/10/09, 05:26 am

wah.. bestnye join volunteer..
puan tanah memang banyak pengalaman..
nnti bley laa blaja jugak

kerja 8-2 tuh maksudnye kerja separuh hari laa ek?

Question Question
Back to top Go down
View user profile http://myfreakydolls.blogspot.com
puan tanah

avatar

Posts : 11
Join date : 2009-10-27
Age : 32

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   30/10/09, 07:11 am

puan tanah pun nak belajar lg.. blajar dgn org lain ttg bidang seni yg lain .. crafting ni mcm proses pembelajaran yg xde penghujung. ade je mende baru kita kena belajar kan? ceeee, ilmiah betol bunyi nye lol! mcm puan tanah ni baru je berjinak2 dgn felts, tgk org lain punya hasil gempak2 je..

k.rose, 8-2 ni keje gomen je.. bak kata org tua dulu2... hehe... masuk pagi, tghari abes...
Back to top Go down
View user profile http://istitchwithlove.blogspot.com/
KarkRose
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-08-12
Location : Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: salam perkenalan =)   15/11/09, 08:42 pm

karkrose setuju, study crafting ni mmg takde penghujung, skali tgk da tergoda, mcm karkrose la baru setaun jagung kenal apa tu craft, cukup skali pandang je trus melekat nak tau pasal crafting ni.

Best ye puan tanah, keje sekerat ari je, ada harapan keje dari rumah trus tu, mcm staf JKR kan. save cost skit. Tapi jarang la dgr org gomen keje sekerat ari je. Bertuah sgguh puan tanah ni.
Back to top Go down
View user profile http://needleicon.roomforum.com
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan =)   

Back to top Go down
 
salam perkenalan =)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Needle Icon - Malaysian Crafters Forum :: SALAM PERKENALAN-
Jump to: